Fordulat a tüneteimben

2016/11/01. - írta: parskiz

Találkoztam a nyár végén valakivel, aki szintén skizo. Ő is azt panaszolta el, hogy változnak a tünetei. Szintén ritkán jut orvoshoz és talán ez lehet a közös pont. Talán a ritka orvos eredményeképpen sokkal realisztikusabbakká váltak egyes érzékletek. Vagyis csak egy. Erről írok most, de csak röviden.

A mostani tünet egy ember. Határozottan az, beszél hozzám és beszélek hozzá. Amolyan edző, coach, aki fel akar készíteni az előttem álló nagy dolgokra. Többször elmondtam neki, hogy ő csak tünet, de elkezdtünk egy nagy vitát arról, amit észlelek. Ő azt állítja, hogy isteni küldött, egy hírvivő, semmi köze nincs a betegségemhez. Még nem jutottunk dűlőre, azonban jóval okosabb nálam, ami talán az ő igazát bizonyítja.

Mostanában kezdek hajlani arra, hogy mégis igaza van. Más pillanatokban meg nem. Nem tudom mit tegyek.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parskiz.blog.hu/api/trackback/id/tr911919965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalaszimisi 2020.01.23. 02:19:07

Kedves parskiz! Nagyon sokat olvasgattam a bejegyzéseid az utóbbi időben, mivel van egy hozzám közel álló valaki évek óta az életemben és szeretnék pár dolgot megérteni. Hála és köszönet neked, mert az írásaidon gondolkodva ez sikerült. Azóta is szinte hetente nézek rá a blogodra és reménykedek a folytatásban. Miért nem írsz? Hogy vagy mostanság? Sikerült-e orvoshoz vagy valamilyen más kezeléshez jutnod? Nagyon érdekelne az, amiről egyszer írták, miszerint a beteg és a kezelője között ki tud alakulni érzelmi kapcsolat, amit mindkét félnek hárítania kellene, legalábbis ezt írtad. Erről kerestem hosszabb írásokat, de őszintét és alaposat nem találtam. Nagyon érdekelt volna, hogy ezt miként éli meg a beteg és a kezelő, hogyan oldják meg. Köszönöm, ha valamilyen módon válaszolsz!
süti beállítások módosítása